آیا تلگرام قابل هک شدن است؟ هک تلگرام چگونه انجام میپذیرد؟ چگونه از هک شدن تلگرام خود جلوگیری کنیم؟ هر آنچه که درباره هک تلگرام باید بدانید.
تلگرام چقدر امن است؟
تلگرام (Telegram) یکی از امن ترین برنامههای پیام رسان موجود است؛ از واتساپ (WhatsApp)، لاین (Line)، تانگو (Tango) و از بسیاری دیگر از پیام رسانهای رایج امنیت بیشتری دارد. تلگرام برای رمزگذاری اطلاعات بین کلاینت (برنامه) و سرور خود از پروتکلی به نام MTProto استفاده میکند که خود تشکیل یافته از یه الگوریتم رمزگذاری AES با ۲۵۶ بیت، RSA با ۲۰۴۸ بیت و Diffie-Hellman key exchange است. الگوریتمهای ذکر شده به قدری امن و مستحکم هستند که یک متن رمزگذاری شده با آنها به همراه یک کلید خاص، میتواند تا قرنها برای رمزنگاری آن زمان ببرد. از این رو اطلاعات بین کلاینت و سرور قابل رمزنگاری نبوده و هیچ حمله مرد میانی (Man-In-The-Middle یا MitM) این ارتباط را تهدید نمیکند. درمورد سایر موارد امنیتی، تلگرام دو حالت چت با امنیت متفاوت دارد که عبارت اند از:
نکته: دقت داشته باشید که اگر بخواهید به تلگرام دیگران، آنهم بهصورت پنهان دسترسی پیدا کنید، از هر روشی استفاده کنید دسترسی شما در بخش Active Sessions یا نشستهای فعال به نمایش درخواهد آمد. اما برای جلوگیری از این اتفاق بهوسیله نرمافزار SFP قادر هستید تا بدون ایجاد هیچ حساسیتی، به پیامها و مخاطبین تلگرام فرزندتان دسترسی کامل داشته باشید و عملکرد وی را در فضای مجازی مدیریت کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر و دانلود این نرمافزار کلیک کنید
چتهای عادی
چتهای عادی شامل هرگونه تبادل داده به غیر از حالت چتهای پنهانی (Secret Chats) مانند گفتگو در کانالها، گروهها و گفتگوهای عادی است. در این گونه چتها با این که ارتباط بین کلاینت و سرور توسط پروتکل MTProto رمزگذاری میشود. با این که متن به فرد مورد نظر تحویل داده میشود، یک کپی از محتوای اصلی یا خام نیز در سمت سرور ذخیره میشود.
این محتوای کپی برداری شده به کل سیستم تلگرام امکان ایجاد گروههایی با چندین کاربر، کانالهایی با چندین کاربر یا فوروارد کردن پیامها را میدهد. چون اگر دقت کنید، در این گونه چتها فقط دو نفر نیستند که پیام بین آنها رد و بدل میشود. به دلیل کپی شدن این اطلاعات، بازیابی و مشاهده آنها علاوه بر طرفین گفتگو، در سمت سرور نیز انجام پذیر است.